Kedatangan bulan Ramadhan setiap tahunnya selalu menjadi penghibur hati orang mukmin. Bagaimana tidak, beribu keutamaan ditawarkan di bulan ini. Pahala dilipatgandakan, ampunan Allah bertebaran memenuhi setiap ruang dan waktu.

Diantara ibadah yang mendapat pahala yang dilipatgandakan pada bulan Ramdhan ini adalah sedekah. Allah Swt benar-benar memuliakan orang-orang yang bersedekah. Ia menjanjikan banyak keutamaan dan balasan yang menakjubkan bagi orang-orang yang gemar Bersedekah dan Memberi.

Sempena RAMADHAN TERISTIMEWA ini EDPs menyediakan Premiums Gift Telekung GO Solat yang untuk dijadikan hadiah sempena Ramadhan.  Agar kita sama sama dapat memanfaatkan Bulan RAMADHAN yang penuh barokah ini.

1.  Sebagai Hadiah Istimewa kepada sesiapa sahaja untuk digunakan bersolat ketika Ramadhan.

2.  Sedekah RM30 ke Madrasah Hafizah Tamam kelolaan Ustazah Asni di Bangi agar dapat membantu untuk melahirkan seramai mungkin Hafizah yang berkualiti.

3.  Semoga kita sama sama memperkukuhkan ikatan silaturrahim dengan memberi hadiah sebagai tanda ingatan dan keprihatinan kita kepada sesama Muslim. 

Premiums Gift Terdiri daripada 

1.  Box Premiums

2.  Telekung Go Solat

3.  Bamboo Socks

Akhir kata semoga RAMADHAN kali ini menjadi RAMADHAN yang TERISTIMEWA.

Premiums Gift For Ramadhan


  • Product Code: TGS PG
  • Availability: 200
  • RM169.00


Share to Friends!